Diensten

Een risicoanalyse voor bioveiligheid

Heeft uw bedrijf nood aan een risicoanalyse voor bioveiligheid van de processen? Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, kan u daarmee vast en zeker helpen. In een risicoanalyse worden potentiële gevaren opgespoord en wordt de kans dat ze optreden ingeschat. Het is een centraal element in elk beheersysteem voor de veiligheid.

Wij helpen u met een risicoanalyse die specifiek de bioveiligheid viseert

In een risicoanalyse voor bioveiligheid moet men ook rekening houden met onzekerheden die relevant kunnen zijn voor de veiligheid van de processen. Het team van Perseus gaat daarom nauwkeurig te werk om alle biologische risico’s in kaart te brengen. Wij voeren risicoanalyses uit voor uw geplande activiteiten of voor het product dat u op de markt wil brengen en volgen daarbij Europese en internationale normen. Op die manier weet u zeker dat uw processen voldoen aan de regelgeving. Wij kunnen daarbij ook helpen om procedures voor een risicoanalyse en werkvoorschriften op te stellen binnen uw organisatie.

Informeer naar onze diensten

Wenst u onze hulp bij het uitvoeren van een risicoanalyse over de bioveiligheid van uw producten? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan voor u klaar om meer informatie te geven en u te helpen met gericht advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32-9-3210705 of het online contactformulier in te vullen. Bekijk ook zeker onze pagina met veel gestelde vragen.