Diensten

Opleiding

Heeft u interesse in een opleiding bioveiligheid door Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent? Wij bieden ons programma aan op verschillende niveaus en aangepast aan het publiek. Zo hebben we aangepaste opleidingen voor bioveiligheidsverantwoordelijken, laboratorium- of veldmedewerkers, project- en teamverantwoordelijken, onderhoudspersoneel en nog veel meer.

Een opleiding bioveiligheid op maat van uw noden

Inhoudelijk kan een opleiding gaan over een algemene kennismaking met bioveiligheid of over specifieke onderwerpen zoals de biologische risico’s. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een bioveiligheidskabinet, het uitvoeren van een risicobeoordeling en het toezien op de risicobeheersing. Wij ontwikkelen opleidingspresentaties, verzorgen opleidingen ter plaatse of bieden opleidingen via web-toepassingen aan. De laatste mogelijkheid biedt het voordeel om individueel een opleiding te volgen wanneer het past. Bij ons is alles op maat van uw noden. Vraag dus gerust ons advies over een specifiek probleem binnen uw productie.

Kies een gepaste opleiding

Wilt u ook een opleiding bioveiligheid volgen bij Perseus? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken. Wij geven u graag meer informatie over onze programma’s. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32-9-3210705 of het online contactformulier in te vullen. Bekijk zeker ook onze informatiepagina over onze werkwijze als u nog met vragen zit over wat Perseus voor u kan doen.