Advies op maat
De mogelijkheid tot opleidingen
Hulp bij complexe regelgeving

Biologische risico’s

Als uw bedrijf met biologische producten werkt, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de risico’s die uw processen met zich meebrengen. Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, helpt u graag om uw processen in kaart te brengen en te kijken naar de biologische risico’s die daarbij komen kijken. Als specialisten voeren onze medewerkers een analyse uit en geven ze u mee hoe u veilig met uw producten moet omgaan.

Wil je graag meer weten over onze diensten?

Wij helpen u met de biologische risico’s van uw processen

Het is niet altijd eenvoudig om aan alle biologische risico’s te denken als u werkt met pathogenen, genetische gemodificeerde organismen of ander biologisch materiaal. Dankzij onze expertise kunnen wij u bijstaan met de juiste informatie omtrent het beheer van de bioveiligheid van uw producten. Onze ervaren experten geven u gericht advies. Indien u dat wenst maken zij een risicoanalyse en geven u vervolgens de juiste tips over de beheersing van die risico’s. Op die manier kunt u veilig werken en bent u helemaal conform de wet- en regelgeving van de bioveiligheid.

Vraag meer informatie

Heeft u interesse in ons advies over de biologische risico’s bij de productie van uw bedrijf? Neem dan snel contact op met ons en vraag meer informatie over de diensten van Perseus. U kunt ons bereiken door de bellen naar +32-9-3210705 of het online contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen.

Contacteer ons!

9 + 10 =