Over Perseus

 

Bedrijf

PERSEUS bv is een  partnership opgericht in 2003.

 

 

Experten

Kennismaking met onze experten bioveiligheid en regelgeving uit diverse toepassingsgebieden.

 

Netwerk

Voor specifieke projecten werkt Perseus samen met andere dienstverlenende bedrijven die volgens de zelfde filosofie en klantgericht werken.

 

Associaties

Perseus is actief betrokken bij organisaties die werkpraktijken en onderzoek in bioveiligheid promoten.

 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar …

 

Biosafety Platform & Innovation Manager

We bouwen een digitaal platform dat de interne werking zal optimaliseren en de dienstverlening fors zal versterken. Om die innovatieve drive en klantgerichtheid vast te houden en uit te breiden, zoeken we een Biosafety Platform & Innovation Manager. Deze persoon werkt aan strategische vraagstukken die gerelateerd zijn aan de (verdere) digitalisering van de dienstverlening en is in staat om kansen in de markt te signaleren en bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe voorstellen en toepassingen.

Biosafety Platform & Innovation Manager

Biosafety and Regulatory Specialist

Onze “biosafety and regulatory specialists” begeleiden onze klanten bij het veilig werken met ziekteverwekkers en/of genetisch gemodificeerde organismen. Dit vereist een diepgaand inzicht in infrastructuurkenmerken, essentiële veiligheidsuitrusting en belangrijke procedures. Bovendien hebben onze specialisten een grondige kennis van een breed scala aan wettelijke vereisten en weten ze hoe ze deze moeten toepassen om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig voldoen aan de relevante regelgeving.

Biosafety and Regulatory Specialist