Diensten

Risicobeheersing voor bioveiligheid

Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, helpt u met de risicobeheersing voor bioveiligheid van uw producten en processen. Ons ervaren en gespecialiseerd team geeft u gericht advies over de biologische risico’s en hoe u die kunt beheersen. Daarbij zijn wij uw geschikte partner om u te helpen bij de naleving van de complexe wet- en regelgeving binnen het domein van de biotechnologie.

Vraag advies over de risicobeheersing van de bioveiligheid

Zodra men een duidelijk beeld heeft van de risico’s, na de risicoanalyse van de processen, moet men de risico’s beheersen om mogelijke schadelijke effecten te elimineren of de kans op het optreden ervan te reduceren. Perseus staat dan ook voor u klaar bij de risicobeheersing voor bioveiligheid. Wij kunnen u adviseren en bieden ondersteuning bij:

  • De keuze van de gepaste beschermende infrastructuur en apparaten
  • Het opstellen van handleidingen over goede praktijken, gaande van operationele standaardprocedures in het laboratorium tot reglementaire veldboeken en rampenplannen.
  • De validatieprocessen die nodig zijn om de effectiviteit aan te tonen van de gekozen beheersmaatregelen

Misschien heeft u eerder hulp nodig met het opmaken van werkvoorschriften? Ook dan kunnen we u helpen!

    Neem contact op met ons

    Denkt u dat u onze hulp kunt gebruiken bij de risicobeheersing van de bioveiligheid in uw bedrijf? Neem dan contact op met ons en vraag meer informatie. Onze werknemers geven u graag gericht advies en helpen u zodat uw productie conform de geldende regelgeving van de bioveiligheid verloopt. Bel naar +32-9-3210705 of vul het online contactformulier in.