Advies op maat
De mogelijkheid tot opleidingen
Hulp bij complexe regelgeving

Werkvoorschriften voor de bioveiligheid

Home » Werkvoorschriften bioveiligheid

Dankzij ons krijgt u een beter zicht over de nodige werkvoorschriften voor de bioveiligheid relevant voor uw processen. Het ervaren team van Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, helpt u graag bij de regelgeving voor bedrijven die werkzaam zijn in de biotechnologie. Samen zoeken we gericht naar oplossingen zodat uw processen veiliger verlopen.

Wil je graag meer weten over onze diensten?

Wij geven u meer informatie over de werkvoorschriften voor bioveiligheid

Wenst u meer te weten te komen over de werkvoorschriften voor de bioveiligheid in uw bedrijf? Wij kunnen u gegarandeerd verder helpen. Dankzij onze kennis helpen wij u op weg door de complexe regelgeving die er momenteel geldt in de sector van de biotechnologie. Wij zorgen ook voor diverse trainingen over bioveiligheid en de risico’s die ermee verbonden zijn. Als expertisecentrum hebben wij uiteraard al heel wat onderzoek verricht over bioveiligheid. Onze inzichten willen wij dan ook graag met u delen.

Laat ons u helpen

Is uw bedrijf werkzaam in de biologische sector? Werkt u met voedsel, genetisch gemodificeerde gewassen of ander biologisch materiaal? Dan kunt u zeker onze hulp gebruiken bij de werkvoorschriften voor de bioveiligheid. Neem contact op met ons en kom te weten wat onze expertises zijn. U kunt het online contactformulier invullen of bellen naar +32-9-3210705 als u vragen voor ons heeft.

Contacteer ons!

6 + 11 =