Welkom

 

Onze klanten ondersteuning bieden bij het beheer van bioveiligheid en de uitdagingen vanuit de biotechnologie regelgeving.

Wanneer gewerkt wordt met pathogenen, infectieuze stoffen of GGO’s, is de veiligheid van personeel en milieu uw belangrijkste zorg. Alles moet plaatsvinden bij de gepaste inperking, met doelmatige werkvoorschriften, de juiste vergunningen, en dat op een kostenefficiënte wijze. Het kluwen van wetgeving en regels, waaraan moet voldaan worden, maakt dat u nauwelijks tijd heeft voor het echte werk.

Laat het over aan de specialisten!

Met onze ervaring in bioveiligheid bieden wij strategische ondersteuning op gebied van wet- en regelgeving in het bredere veld van de levenswetenschappen (‘life sciences’) en nieuwe voedingsmiddelentechnologie. Wij gidsen u doorheen de complexe reglementering en specifieke normen om uw product te registreren. Net zoals de mythologische held Perseus de angstaanjagende Medusa kon overwinnen dankzij de gepaste bescherming, loodsen wij u met onze kennis en ervaring doorheen het labyrint van wetten en regels zodat u veilig en in overeenstemming met de wet kan werken.