Perseus

Wij stellen organisaties in staat het potentieel van biologisch materiaal te realiseren door op een efficiënte en betaalbare manier biorisico’s te beheersen en aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

Biotechnologie in Europa

Bent u op zoek naar een expert in biotechnologie die bekend is met de wet- en regelgeving in Europa? Dan is Perseus uw partner. Ons bedrijf, gevestigd in Sint-Martens-Latem, vlakbij Gent, is gespecialiseerd in het geven van advies en ondersteuning aan organisaties die actief zijn in de biotechnologiesector. Lees verder en ontdek wat wij te bieden hebben.

Beheer van bioveiligheid en wettelijke uitdagingen voor biotechnologie in Europa

Wanneer u in de biotechnologie werkt, bijvoorbeeld met pathogenen, besmettelijke stoffen of GGO’s, zijn er enkele belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden. Dat zijn onder meer veiligheid voor personeel en milieu, een goede inperkingsinfrastructuur, de nodige werkprocedures, de juiste vergunningen. U wilt daar op een kostenefficiënte manier aan voldoen. Daarbij heeft men in deze altijd ingewikkelder wordende wereld van regels en wetgeving nauwelijks tijd om het echte werk te doen. Als experts in biotechnologie in Europa kunnen wij u alle nodige hulp bieden.

Laat het over aan onze experten

Voortbouwend op onze expertise en ervaring inzake bioveiligheid, bieden wij strategische regelgevende ondersteuning op het uitgebreide gebied van de biotechnologie in Europa. Net als de mythologische held Perseus, die met de juiste bescherming de angstaanjagende Medusa kon bedwingen, kunnen wij u door het labyrint van wetten, voorschriften en specifieke normen loodsen om de reglementaire toelating van uw product te vergemakkelijken en veilig en conform te werken. Daarnaast hebben we nog vele andere expertisegebieden. Bent u op zoek naar een partnerschap met ons bedrijf voor bijstand op het gebied van biotechnologie in Europa? Bekijk onze diensten en neem vrijblijvend contact op!