Welkom

Perseus geeft klanten ondersteuning en advies bij het beheer van bioveiligheid en de uitdagingen vanuit de biotechnologie regelgeving. Onze organisatie in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, is al jaren gespecialiseerd in het beheer van bioveiligheid en helpt u dan ook graag met advies. Wij zorgen voor een nauwkeurige risicoanalyse en geven tips over het beheer van biologische risico’s. Net zoals de mythologische held Perseus de angstaanjagende Medusa kon overwinnen. Dat deed hij dankzij de gepaste bescherming. Zo loodsen wij u ook met onze kennis en ervaring doorheen het labyrint van wetten en regels zodat u veilig en in overeenstemming met de wet kan werken.

Wij geven advies over het beheer van de bioveiligheid

Als uw bedrijf werkt met pathogenen, infectieuze stoffen of genetisch gemodificeerde gewassen is de veiligheid van personeel en milieu uw belangrijkste zorg. Alles moet plaatsvinden bij de gepaste inperking, met doelmatige werkvoorschriften en de juiste vergunningen. Daarbij moet u uiteraard zorgen dat u op een kostenefficiënte wijze te werk gaat. Het kluwen van wetgeving en regels, waaraan moet voldaan worden, zorgt ervoor dat u nauwelijks tijd heeft voor het echte werk. Laat onze medewerkers u dan ook helpen met gericht advies over het beheer van de bioveiligheid binnen uw processen. Als u dat wenst, kunt u bij ons een training volgen zodat u meer informatie krijgt over de geldende wetgeving en praktijken.

Laat het over aan de specialisten

Dankzij ons onderzoek en onze ervaring in bioveiligheid bieden wij strategische ondersteuning op gebied van wet- en regelgeving in het bredere veld van de levenswetenschappen (‘life sciences’) en nieuwe voedingsmiddelentechnologie. Wij gidsen u doorheen de specifieke normen om uw product te registreren. Vraag dus gerust onze hulp en neem contact op met ons als u meer informatie wenst over onze werking. Onze medewerkers staan voor u klaar met gericht advies over het beheer van de bioveiligheid binnen uw bedrijf.