Advies op maat
De mogelijkheid tot opleidingen
Hulp bij complexe regelgeving

Audit laten uitvoeren over de wetgeving van de bioveiligheid

Home » Audit wetgeving bioveiligheid

Perseus in Sint-Martens-Latem, nabij Gent, kan een audit uitvoeren in uw bedrijf over de naleving van de wetgeving van bioveiligheid. Bij een audit toetsen onze medewerkers uw processen waardoor ze advies kunnen geven over de infrastructuur, uitrusting en werkvoorschriften om volledig de bioveiligheidswetgeving na te leven. Na de toetsing krijgt u gericht advies over hoe u de biologische risico’s kunt beheersen zodat uw proces veilig en in naleving van de wetgeving kan blijven verlopen.

Wil je graag meer weten over onze diensten?

Dankzij de audit over de wetgeving van de bioveiligheid krijgt u hulp bij de risicobeheersing

Als Perseus een audit uitvoert, kunt u erop rekenen dat onze medewerkers rekening houden met alles aspecten van de bioveiligheid en de geldende wetgeving. Wij zijn hét expertisecentrum voor bioveiligheid en kunnen u dan ook helpen met een uitgebreide risicoanalyse. Vervolgens krijgt u gericht advies dat uw bedrijf op weg zet naar een veilige en efficiënte aanpak. Dat gebeurt aan de hand van de risicobeheersing. Dankzij onze hulp krijgt u dus een beter inzicht in de biologische risico’s van uw processen en weet u ook meteen hoe u die risico’s kunt beheersen.

Een opleiding over de bioveiligheid

Als gespecialiseerde organisatie geven wij ook trainingen over de bioveiligheid. Op die manier kunt u meer informatie verwerven over de complexe regelgeving waar u zich als bedrijf binnen de biotechnologie moet aan houden. Aan de hand van troubleshooting en andere technieken gaat u gericht op zoek naar de juiste oplossingen zodat uw processen veilig verlopen.

Vraag snel een audit aan

Heeft u interesse in een audit van de bioveiligheid in uw bedrijf volgens de geldende wetgeving? Neem dan snel contact op met ons en vraag meer informatie. Wij hebben diverse expertisegebieden waardoor wij u zeker en vast kunnen helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32-9-3210705 of het online contactformulier in te vullen. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg. Als u nog met vragen zit over onze werking, kunt u ook een kijkje nemen op onze informatiepagina.

Contacteer ons!

9 + 7 =